1. KAKO SE KORISTI?

Postavlja se na lokaciju koju Vi odaberete. Vrlo je jednostavno za korišćenje, tako da svako može da se snađe i sa lakoćom napravi željene fotografije. Sve što je potrebno da uradite jeste da stanete ispred i prostim klikom na ikonicu koja se nalazi na touch screen-u pokrenete odbrojavanje… 5, 4, 3, 2, 1… Za to vrijeme je potrebno da zauzmete odgovarajuću pozu i … ptičica. Tako napravite 3 do 4 fotografije za redom. Nakon nekoliko sekundi već su odštampane vaše fotografije.

2. DA LI SE FOTOGRAFIJE PRINTAJU? 

Da. Za printanje fotografija koristimo najsavremenije foto printere. Fotografije se štampaju u roku od 12 do 15 sekundi nakon završenog ‘poziranja’. U osnovnoj ponudi predviđeno je štampanje fotografija 5×15 cm, neograničen broj slika. Opciono su moguće i veličine 10x15xm sa jednom ili više fotografija na istoj… Broj printa fotografija je neograničen. Broj slikanja zavisi od odabranog template-a.

3. DA LI JE FOTOGRAFIJE MOGUCE BRENDIRATI?

Da. Više o brendiranju fotografija možete naći u nastavku.
4. DA LI JE FOTOGRAFIJE MOGUCE PODIJELITI NA DRUŠTVENE MREŽE?
Da. Nakon fotografisanja fotku je moguće odmah uplodovati na Vaš E-mail i Instagram. Detaljnije o ovim opcijama možete naći dole u nastavku.

5. DA LI UZ PHOTOBOOTH DOBIJAMO I DODATKE ZA SLIKANJE I MASKE?

Ono što takođe dobijete u okviru naše ponude i što ove fotografije čine tako posebnim jesu propsi, kreativni dodaci koje možete koristiti tokom fotografisanja. Na Vama je da odaberete svoj omiljeni detalj i napravite nezaboravne uspomene. Što se tiče rekvizita, u ponudi možete naći brkove, lule, naočare, zanimljive šešire, zatim razne maske, kape…a sve je to ukljičeno u ponudu. Za svako iznajmljivanje donosimo između 50 i 100 dodataka i maski.

6. DA LI JE MOGUĆE URADITI TEMATSKE ODNOSNO DODATKE PREMA ŽELJI KLIJENTA?

U ponudi imamo tematske standardne propse a prema zahtevu izrađujemo i propse vezane za brend ili proizvod klijenta.

7. DIMENZIJE?

Dimenzije kutije: 0,75m širina, 0,75m visina, 0,45m dubina. Visina sa postoljem 1,8m. Preporučen prostor prilikom koriščenja Opena air-a: Minimalna razdaljina od kamere 1,2m Uz Open air je moguće koristiti brendirani back wall dimenzija 1.5m sa 2m visine.

8. KO BRINE DA PHOTO BOOTH FUNKCIONIŠE TOKOM DOGAĐAJA?

Uz svaki naš Photo booth i Mirror booth šaljemo obučene, komunikativne i profesionalne operatere. Operater je prisutan dva sata prije početka događaja, za vrijeme trajanja događaja i pola sata nakon završetka događaja. Prema zahtjevu i potrebama obezbjeđujemo uz operatere i hostese na Vaš zahtjev.

9. MONTAŽA, DEMONTAŽA, PREVOZ?

U cijene iz ponude uračunat je prevoz na teritoriji Sarajeva, montaža i demontaža. Van Sarajeva postoji doplata za troškove transporta.

10. KAKO SE PHOTO BOOTH IZNAJMLJUJE – NA SAT, DAN?

Photo booth se iznajmljuje na sat, minimalno je 3 sata iznajmljivanja. U sate iznajmljivanja računamo i naplaćujemo isključivo sate korišćenja. Takođe, Photobooth možete iznajmiti i na veći broj sati i dana. U zavisnosti od broja sati i dana koriguje se i cijena.

11. DA LI JE MOGUĆE BRENDIRATI PHOTOBOOTH, DODATKE, SLIKE, EKRANE..?

Bredniranje kutije napred i pozadi forexom. Brendiranje kutije nalepnicama, sve strane. Brendiranje back walla. Brendiranje fotografija uključeno u cijenu po satu, ostala brendiranja se doplaćuju. Više o dodatnim opcijama brendiranja možete dobiti slanjem upita ili pozivom na neki od kontakt brojeva.

12. KAPACITETI? NAMA TREBA VIŠE OD JEDNOG PHOTO BOOTH-A?

Posjedujemo veći broj Magic Mirror Booth-a, Zatvorenih Kabina te Open Air-a Booth. Photo booth uređaja je moguće iznajmiti na teritoriji cijele BiH i van granica BiH. U ponudi takođe imamo i Instaprint.

13. PLAĆANJE?

Cijene u ponudama su date u BAM (konvertibilnim markama). Rokovi plaćanja se definišu sa klijentom unaprijed.